تعمیر موبایل - آوافیکس
پیش از این با تاثیرات گوشی بر سلامت زنان و راه های کاهش عوارض امواج مضر اون آشنا شدید و گفتیم که دانشمندان هنوز هم نتونستن دربار موبایل ها یک تصمیم قطعی بگیرن؛ آیا گوشی های همراه تشعشع تولید می کنند؟ بله، اما آیا تشعشعاتی که تولید می کنند برای ما مضر هستن؟ هنوز راجع به این مطمئن نیستند!
با این وجود و با قرار دادن تمام گزارشات و بررسی ها در کنار هم، به یکسری اقدامات احتیاطی می رسیم که بهتر است اون ها رو رعایت کنیم؛ اول از همه مهم ترین چیزی که باید بدونید اینکه گوشی شما گاهی اوقات سیگنال های قوی تر و در نتیجه خطرناک تری تولید می کنه و گاهی اوقات هم این سیگنال ها بسیار ضعیف هستن یا اصلا وجود ندارن اما اینکه بدونیم چه زمانی این اتفاق می افته و چگونه جلوی اون رو بگیریم، مسئله ای بسیار مهمی به حساب میاد.
البته فراموش نکنید که پدر و مادر ها کسانی هستن که باید به طور ویژه به این مورد توجه کنن، چرا که کودکان در طول سال های رشد خود بیشتر مستعد آسیب دیدن از طریق این تشعشعات هستن.
- تا جایی که ممکنه همیشه گوشی رو از بدنتون دور نگه دارید.
- از هندزفری سیمی یا بلوتوثی استفاده کنید تا هنگام صحبت با موبایل گوشی رو از سر خود دورتر نگه دارید.
- در صورت امکان مدت تماس های تلفنی تون رو محدود تر کنید.
- سعی کنید خیلی گوشی رو به سر خودتون فشار ندید چون این کار تا حد زیادی جذب انرژی و تشعشات رو افزایش میده.
- به هنگام صحبت گوشی رو در حالت اسپیکر یا بلندگو قرار بدید.
- فراموش نکنید که فلز و آب رساناهای خوبی برای امواج رادیویی هستن، پس هنگامی که عینکی با فریم فلزی دارید و یا موهاتون خیسه با تلفن همراه صحبت نکنید.
- در جاهایی که آنتن قوی تر است، تلفن بزنید.
- اجازه بدهید که اول تماس برقرار بشه و سپس گوشی رو در کنار گوش خود بگیرید چون گوشی های موبایل در هنگام برقراری تماس از قدرت زیادی استفاده میکنن ولی پس از برقراری این قدرت کم تر میشه.
- هر زمانی که ممکنه از پیام دادن به جای تلفن زدن استفاده کنید.
- افرادی که ایمپلنت های پزشکی دارن، باید ترجیحا تلفن همراه رو 15 سانتی متر از ایمپلنت ها دور نگه دارن.
- اگر این امکان رو دارید، به جای تلفن همراه از تلفن ثابت استفاده کنید.
منبع: تعمیر موبایل آوافیکس